Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Hugh Grant: "Μου αρέσουν τα πάντα στην Ελλάδα εκτός από τον καφέ σας"


Ο Hugh Grant έδωσε το "παρών" στο κονσέρτο της καλής του φίλης Αφροδίτης Ραϊκοπούλου, στο Royal Festival Hall του Λονδίνου και σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους αναφέρθηκε στην Ελλάδα με τα καλύτερα λόγια.
"Είστε ένας χαρισματικός λαός με βαθιά ιστορία, κουλτούρα και έναν τρόπο ζωής έξω καρδιά, στα ωραία και στα άσχημα. Εντυπωσιάζομαι που τα καφέ σας είναι μονίμως γεμάτα και που η βραδινή ζωή ξεκινά στις 11 το βράδυ. Είστε σύγχρονοι Ζορμπάδες και ας διανύετε μια δύσκολη περίοδο. Όλοι εμείς οι λάτρεις σας πιστεύουμε ότι περνώντας μέσα από τις συμπληγάδες, θα βγείτε πιο δυνατοί" είπε χαρακτηριστικά.
Αναπολώντας το πρώτο του ταξίδι στην Ελλάδα, ο δημοφιλής ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά πώς "με το που πάτησα το πόδι μου στην χώρα σας κατάλαβα ότι αυτόν τον τόπο θα τον λατρέψω, αφού με τους Έλληνες κουβαλάμε την ίδια τρέλα", προσθέτοντας ότι οι ελληνικές λέξεις που γνωρίζει είναι οι συνηθισμένες: "Καλημέρα, ευχαριστώ".
Πάντως παραδέχτηκε ότι υπάρχει και κάτι που δεν του αρέσει καθόλου στην Ελλάδα: "Μου αρέσουν τα πάντα εκτός από τον καφέ σας, που τον σιχαίνομαι, μια και μου πέφτει βαρύς στο στομάχι", είπε. Όσο για τα ελληνικά σουβλάκια; Όπως αποκάλυψε, είναι μια από τις γευστικές αδυναμίες του.
cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου