Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012

Φωσφοριζέ Σούσι. Η νέα μόδα των εστιατορίων


Μετά τα σκοτεινά εστιατόρια (που οι πελάτες έτρωγαν στο σκοτάδι) έρχεται το… φωσφοριζέ σούσι! Πρόκειται για τη νέα μόδα στις ΗΠΑ και κάνει θραύση στα ιαπωνικά εστιατόρια! Τα glofish, όπως ονομάζονται, είναι γενετικά μεταλλαγμένα ψάρια που αρχικά χρησιμοποιήθηκαν για τον εντοπισμό βλαβερών ουσιών στο νερό. Τελικά όμως δεν άργησε να περάσει και στο… πιάτο μας, όπως φαίνεται. Πάντως, εκτός που τους Ιάπωνες σεφ χρησιμοποιείται και σε άλλα εστιατόρια, όπως στα ιταλικά, όπου παρασκευάζουν φωσφοριζέ πίτσες!


offsite.com.cy 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου