Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Μάθημα Ομορφιάς: Μικρά μυστικά για φρέσκο πρόσωπο


Το κρύο, το άγχος, η μόλυνση της ατμόσφαιρας και η μη επαρκής πρόσληψη νερού φθείρει το πρόσωπό σας, ιδιαίτερα όταν παραμελείτε τη φροντίδα του. Για ένα φρέσκο και ξεκούραστο πρόσωπο δεν χρειάζεται να αγοράσετε την πιο ακριβή κρέμα που κυκλοφορεί στην αγορά. Απλά εφαρμόστε τα πιο κάτω μυστικά!

Συμβουλές Περιποίησης

 -Κάντε απολέπιση περίπου μία φορά την εβδομάδα. Η απολέπιση απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται στην επιδερμίδα μας και την κάνουν να φαίνεται θαμπή και τραχιά. Μετά την απολέπιση ενυδατώστε το δέρμα σας.
-Για ένα βαθύ καθαρισμό στο σπίτι, καλύψτε το κεφάλι με μια πετσέτα, βράστε λίγο νερό και βάλτε το πρόσωπό πάνω από τους ατμούς του.
-Αν έχετε μαύρους κύκλους, βάλτε στην στην προβληματική περιοχή σακουλάκια τσάι βουτηγμένα σε κρύο νερό για 10-15 λεπτά. 

-Μην παραλείπετε να βγάζετε το μακιγιάζ σας και να καθαρίζετε το πρόσωπό σας κάθε βράδυ. Με αυτό τον τρόπο το δέρμα σας «αναπνέει» και οι πιθανότητες είναι ότι θα ξυπνήσετε με πιο φρέσκο πρόσωπο.
-Μην ξεχνάτε ότι ο καλός ύπνος, η καλή ενυδάτωση και η σωστή διατροφή είναι ίσως τα πιο σημαντικά βήματα για να αποκτήσετε υγιές δέρμα!


Συμβουλές Μακιγιάζ

 Για φρέσκο πρόσωπο χωρίς πολύ κόπο, θα χρειαστείτε τέσσερα με πέντε προϊόντα μακιγιάζ. Ένα concealer για τα μάτια και τις ατέλειες, ένα foundation, ρουζ, μάσκαρα κι ένα μολύβι ματιών σε χρώμα άσπρο ή μπεζ.
Αφού απλώσετε την ενυδατική σας, πάρτε το concealer σας και καλύψτε τις ατέλειες. Μην το παρακάνετε. «Ζεστάνετε» το προϊόν στα δάχτυλά σας και απλώστε το concealer στους μαύρους κύκλους χρησιμοποιώντας τον παράμεσο, πιέζοντας απαλά με διαδοχικές κινήσεις από τη μύτη μέχρι την εξωτερική γωνία του ματιού. Για καλύτερο αποτέλεσμα, επιλέξτε ένα concealer σε χρώμα με «ροδακινί» απόχρωση, αφού «σβήνει» τη μπλε-μοβ απόχρωση των μαύρων κύκλων.
Έπειτα, πάρτε λίγη ποσότητα foundation και «ζεστάνετέ» το ανάμεσα στις παλάμες σας. Απλώστε το «πιέζοντας» τις παλάμες στο πρόσωπό σας για πιο φυσικό αποτέλεσμα.
Επιλέξτε ένα ανοιχτόχρωμο ρουζ σε ροζ ή ροδακινί απόχρωση και απλώστε το στα μήλα του προσώπου, αποφεύγοντας τις υπερβολές. Θυμηθείτε ότι στοχεύουμε σε ένα φυσικό λουκ.
Ολοκληρώστε το λουκ απλώνοντας λίγη μάσκαρα στα πάνω βλέφαρα. Για πιο φωτεινό βλέμμα δοκιμάστε να απλώσετε στο κάτω βλέφαρο λίγο άσπρο ή μπεζ μολύβι ματιών.


INSITE.COM.CY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου