Υλικά για 2-4 άτομα
150 γραμμάρια τριμμένη γραβιέρα
150 γραμμάρια τριμμένο κασέρι
600 ml φρέσκο γάλα
αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
300 γραμμάρια κοφτό μακαρονάκι
λίγο λάδι
150 γραμμάρια τριμμένη κεφαλογραβιέρα
Εκτέλεση
Αλείφουμε ένα ταψί περίπου 20 εκ. με λίγο λάδι και απλώνουμε τα μακαρόνια (άβραστα) σε μία στρώση.
Αλατίζουμε και προσθέτουμε τα τυριά, ένα-ένα ή όλα μαζί - δεν έχει σημασία. Τέλος, ρίχνουμε το γάλα και αν δεν σκεπαστούν τα ζυμαρικά, προσθέτουμε νερό.
Τρίβουμε πιπέρι και ψήνουμε στο φούρνο, στους 180 βαθμούς, με την κάτω αντίσταση και τον αέρα, για 20-25 λεπτά ή μέχρι να γίνουν τα μακαρόνια και να ροδίσει η επιφάνεια των τυριών.
150 γραμμάρια τριμμένη γραβιέρα
150 γραμμάρια τριμμένο κασέρι
600 ml φρέσκο γάλα
αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
300 γραμμάρια κοφτό μακαρονάκι
λίγο λάδι
150 γραμμάρια τριμμένη κεφαλογραβιέρα
Εκτέλεση
Αλείφουμε ένα ταψί περίπου 20 εκ. με λίγο λάδι και απλώνουμε τα μακαρόνια (άβραστα) σε μία στρώση.
Αλατίζουμε και προσθέτουμε τα τυριά, ένα-ένα ή όλα μαζί - δεν έχει σημασία. Τέλος, ρίχνουμε το γάλα και αν δεν σκεπαστούν τα ζυμαρικά, προσθέτουμε νερό.
Τρίβουμε πιπέρι και ψήνουμε στο φούρνο, στους 180 βαθμούς, με την κάτω αντίσταση και τον αέρα, για 20-25 λεπτά ή μέχρι να γίνουν τα μακαρόνια και να ροδίσει η επιφάνεια των τυριών.
newsbeast.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου