Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Κάθε ηλικία έχει την ομορφιά και το... κατάλληλο νυφικό!


 Eπιλεξτε νυφικό ανάλογα με την ηλικία σας

Oι εποχές που οι γυναίκες παντρεύονταν από τα 20 και τα 22, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Πλέον, η σύγχρονη γυναίκα, σπουδάζει, εργάζεται και δεν περιμένει από το σύζυγο να τη συντηρήσει. Αν λάβουμε υπόψη μας και τους δύσκολους καιρούς, το να πάρει κάποιος την απόφαση να παντρευτεί δεν είναι κάτι απλό, και πλέον δεν είναι τυχαίο που τα περισσότερα ζευγάρια παντρεύονται μετά τα 30 ίσως και 40.
Αν λοιπόν πρόκειται να παντρευτείτε, η ηλικία σας είναι άνω των 30 και προβληματίζεστε για το νυφικό, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας. Στην αγορά κυκλοφορούν αμέτρητα σχέδια και φυσικά τιμές. Κάντε αρχικά μία έρευνα μέσω ίντερνετ και θα ανακαλύψετε τεράστια ποικιλία. Σίγουρα μία γυναίκα 35 ετών δεν πρόκειται να επιλέξει κάτι που θα φορούσε μία 20χρονη, αλλά πιθανότατα κάτι πολύ πιο κομψό. Προτιμήστε πιο απλά υφάσματα και όχι ιδιαίτερα φορτωμένα. Αν είστε καλλίγραμμη, τόσο το καλύτερο, αλλά δε χρειάζεται να επιλέξετε ένα πολύ κοντό νυφικό το οποίο οποιαδήποτε και να είναι η ηλικία σας, δεν είναι και η καλύτερη επιλογή. 
Αποφύγετε τις υπερβολές τόσο στο νυφικό όσο και στο μακιγιάζ και τα μαλλιά καθώς η απλότητα είναι συνήθως πολύ πιο όμορφη και γοητευτική. Θυμηθείτε, ότι πολλές γυναίκες πέφτουν στην παγίδα της υπερβολής την ημέρα του γάμου τους, με αποτέλεσμα να θυμίζουν ελάχιστα τον εαυτό τους στις γαμήλιες φωτογραφίες!


queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου