Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Πέθανε καθώς έπαιζε το αγαπημένο του ηλεκτρονικό παιχνίδι


Δεν άντεξε η καρδιά του 23χρονου  Chen Rong-yu και πέθανε. Ο νεαρός δεν έκανε κάτι ασυνήθιστο... απλά έπαιζε τουλάχιστον 23 ώρες σε ένα ίντερνετ καφέ μπροστά σε υπολογιστή το αγαπημένο του ηλεκτρονικό του παιχνίδι! Διαβάστε τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες! Ανθρώπινη κατάντια!

Στην αίθουσα βρίσκονταν και άλλοι φίλοι και γνωστοί του οι οποίοι χρειάστηκαν δέκα ώρες για να  καταλάβουν ότι είχε πεθάνει και να ειδοποιήσουν το ασθενοφόρο!
Το τραγικό περιστατικό συνέβη σε  ίντερνετ καφέ στην πόλη New Taipei City. Το πάθος του για  το 3D βιντεοπαιχνίδι πολλαπλών παικτών League of Legends, του στοίχισε τη ζωή.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Βρετανικής Μirror το μοιραίο βράδυ είχε προπληρώσει 23 ώρες παιχνιδιού. Ο 23χρονος έπαιζε για 23ώρες όταν τυχαία το προσωπικό του καφέ πήγε να τον ενημερώσει ότι  τελείωνε ο χρόνος του.  Ωστόσο αυτός δεν κουνιόταν και διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίχτες που κάθονταν δίπλα του έπαιζαν χωρίς να δίνουν σημασία στο πτώμα. Όταν το ασθενοφόρο έφτασε, όλοι έμειναν άφωνοι από το θέαμα, ενώ από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε και ένα ακόμα πιο μακάβριο «εύρημα»: Ο νεαρός είχε πεθάνει -πιθανόν από καρδιακή προσβολή- δέκα ώρες πριν τον βρουν οι  υπεύθυνοι, δηλαδή από τις 3 το απόγευμα της Τετάρτης.
offsite.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου