Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Χτένισμα Στο Σπίτι. Η «ατημέλητη» αλογοουρά

Το επιμελώς ατημέλητο είναι ένα λουκ που οι περισσότερες γυναίκες αγαπάμε, επειδή φαίνεται φυσικό αλλά όχι ακατάστατο. Σήμερα σας δείχνουμε πώς θα κάνετε μια ελαφρώς «ατημέλητη» αλογοουρά, που θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση τώρα το καλοκαίρι που θέλετε να μαζεύετε τα μαλλιά.


1) Χτενίστε τα μαλλιά και χωρίστε τα σε 3-4 τμήματα. Ψεκάστε τη ρίζα του κάθε τμήματος με λίγη λάκα και με τα δάχτυλα απλώστε καλά το προϊόν.
2) Με ένα πιστολάκι μαλλιών «στεγνώστε» τις ρίζες σε ψηλή θερμοκρασία, καθώς κάνετε «μασάζ» με τα δάχτυλα στις ρίζες για πιο «ατημέλητο» λουκ.
3) Χτενίστε ελαφρώς τα μαλλιά, και ξεκινώντας από τους κροτάφους, τραβήξτε τα πίσω προς το λαιμό, στερεώνοντας με λαστιχάκι. Αν θέλετε, πάρτε μια λεπτή τούφα από το κάτω μέρος των μαλλιών και περιστρέψτε την γύρω από το λαστιχάκι. Αφήστε τις υπόλοιπες τούφες που περισσεύουν στο πάνω μέρος της κεφαλής να πέσουν πάνω από την αλογοουρά.
4) Όπου χρειάζεται χτενίστε «ανάποδα» (κρεπάρετε) τα μαλλιά για περισσότερο όγκο στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Δώστε περισσότερα όγκο στην περιοχή πάνω από την αλογοουρά. Με ένα ψαλίδι μαλλιών μπορείτε να δημιουργήσετε κυματισμούς στις φράντζες που περισσεύουν και πλαισιώνουν το πρόσωπό σας.
5) Με τα δάχτυλά σας περάστε λίγη κρέμα μαλλιών ανάμεσα στα μαλλιά (αλογοουρά και φράντζα). Αν θέλετε μπορείτε με ένα ψαλίδι μαλλιών να δημιουργήσετε χαλαρές μπούκλες στην αλογοουρά για πιο «ατημέλητο» λουκ. Τέλος, αν χρειάζεται, ψεκάστε λίγη λάκα για να διατηρηθεί το λουκ σας.



Το αποτέλεσμα:
 
 
insite.com.cy

1 σχόλιο: