Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Ληστής παρέδωσε κατά λάθος το πιστόλι του

Είχε μαζί του μια τσάντα και το όπλο του. Φορούσε καπέλο και μαύρα γυαλιά. Ήταν έτοιμος να ληστέψει μια τράπεζα μέχρι που... Διαβάστε τη γκάφα έκανε ένας επίδοξος ληστής




Άξια κέρδισε το  τίτλο του πιο αφηρημένου ληστή στη Μεγάλη Βρετανία. Ο λόγος για έναν ληστή ο οποίος τον περασμένο Οκτώβριο εισέβαλε σε μια τράπεζα του Λονδίνου, με στόχο να τη ληστέψει.
Είχε μαζί του το απαραίτητα. Μια τσάντα για να την γεμίσει χρήματα και ένα όπλο για να φοβερίσει τον κόσμο και αν χρειαστεί να ρίξει για να ξεφύγει.
Γεμάτος αυτοπεποίθηση και φορώντας μαύρα γυαλιά ηλίου και καπέλο, πλησίασε το ταμείο και ζήτησε από τον υπάλληλο να βάλει στην τσάντα 700.000 λίρες σε μετρητά.
Ωστόσο αντί να του δώσει την τσάντα, του παρέδωσε το πιστόλι!
Τόσο ο υπάλληλος, όσο και ο δράστης για μερικά δευτερόλεπτα πάγωσαν. Μόλις ο επίδοξος ληστής κατάλαβε τη γκάφα του άρπαξε το όπλο, πριν προλάβει να το πάρει ο υπάλληλος και έφυγε τρέχοντας.
Τελικά το μόνο που κατάφερε να κλέψει, ήταν το ποδήλατο ενός υπαλλήλου που ήταν σταθμευμένο έξω από την τράπεζα, το οποίο χρησιμοποίησε για τη διαφυγή του.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου